Blog

Novum Network groeit door!

Datum: 22-04-2017 20:04 | Auteur: Martin Klaus | Categorie: Algemeen | Labels:

Eind 2016 melden wij u al dat Novum Network een nieuwe koers was ingeslagen. Wij kunnen u nu met trots melden dat ons dat geen windeieren heeft gelegd. We zijn gestaag doorgegroeid. En werken nu samen met 8 professionals. Daarmee is er nog geen eind gekomen aan onze groei. Onze doelstelling is om dit jaar nog verder door te groeien om de groeiende vraag naar het adviseren vanaf schetsontwerp tot en met de organisatie van de realisatie aan te kunnen. Wij zijn onze huidige opdrachtgevers dankbaar voor hun vertrouwen in onze organisatie en onze mensen. En we verwelkomen graag nieuwe enthousiaste opdrachtgevers die het aandurven om van de gebaande paden af te wijken.

Novum Network straalt energie uit. En dat maakt dat we met recht kunnen zeggen dat werken met ons u een "Voorsprong in bouwen" geeft.

Martin Klaus

Managing Partner

Novum Network

- IMG_5575.JPG

Er zijn al 1 reactie(s) geplaatst

Vakantiewoningen

Datum: 22-04-2017 19:52 | Auteur: Martin Klaus | Categorie: Nieuws | Labels:

Direct na de meivakantie start Novum Network in opdracht van Droomparken met de bouw van 7 prachtige Droomvilla's op diverse parken. Wij zijn er trots op dat we door Droomparken zijn geselecteerd voor de engineering en bouworganisatie van in totaal 20 vakantiewoningen in Nederland.

Wilt u ons team van ketenpartners komen versterken en bent u werkzaam als metselaar, stucadoor, schilder of vloerensmeerder, meldt je dan bij Martin Klaus (m.klaus@novumnetwork.nl of op werkdagen op ons nummer 085 273 49 78).

- format-social-media-vakantiewoningen-v1-22042017.jpg

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Novum Network: nieuwe fase

Datum: 10-11-2016 21:59 | Auteur: Martin Klaus | Categorie: Algemeen | Labels:

Per 1 oktober jongstleden is de organisatie van Novum Network gewijzigd. Na ruim 4 jaar was het tijd om het roer om te gaan gooien. Om als integraal adviesbureau verder door te groeien is ervoor gekozen om de focus te gaan leggen op de ontwikkeling van ons bedrijf in Nijmegen.

Martin Klaus zal samen met Felice Fortmann deze nieuwe koers verder gaan vorm geven. Na 4 jaar nemen we afscheid van Richard de Moel als partner binnen Novum Network. Maar niet als parnter waarmee we graag samenwerken op projecten.

U mag van ons verwachten dat we blijven doen wat u van ons gewent was. Maar dan met meer ondersteuning vanuit medewerkers werkzaam op ons kantoor in Nijmegen. Zo hebben we een samenwerking met Martin Gerrits weten vast te leggen. Martin is een expert op het gebied van bouw- en regelgeving, maar meer dan dat nog op het gebied van duurzaamheid en energie adviezen. Ook hebben we op ons kantoor een Revit werkplek ingericht voor onze modelleur.

En we zijn nog niet klaar met onze uitbreidingen. We zijn nog op zoek naar een actieve ondernemende modelleur en / of constructeur die ons team wil gaan versterken. Vol energie vliegen we deze dagen dan ook het laatste kwartaal van dit jaar in. En onze ambities voor 2017 gaan nog veel verder. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

Martin Klaus

m.klaus@novumnetwork.nl

Er zijn nog geen reacties geplaatst

De Mobiele Fabriek: Gerard Steijn

Datum: 27-10-2016 11:09 | Auteur: Martin Klaus | Categorie: Algemeen | Labels:

Vandaag werd ik luisterend naar NPO1 geraakt door een geweldig initiatief van Gerard Steijn. Directeur van De Mobiele Fabriek. HIj heeft een mobiele fabriek ontwikkeld waarmee hij in rampgebieden puin kan omzetten in betonnen Legostenen. Een geweldig idee waar ik wat mee wil. Hoe mooi zou het zijn als we als industrie Gerard kunnen ondersteunen met zijn geweldige idee en werk. Uit respect voor zijn inzet plaatsen wij graag een link via onze site naar zijn youtube filmpje. Deel dit zo veel mogelijk, opdat meer mensen zoals ik geraakt worden door dit initiatief.

https://www.youtube.com/channel/UCDn4lldZ9EmobXAOySxn_1w

Martin Klaus

Maganaging director Novum Network

Er zijn al 1 reactie(s) geplaatst

Tergon, partner van Novum Network in actief zitten

Datum: 24-10-2016 23:30 | Auteur: Martin Klaus | Categorie: Algemeen | Labels:

Tergon is de partner van Novum Network in het actief zitten. Ergonomisch verantwoord en prestatie bevorderend. En last but not least: het ziet er ook nog eens heel goed uit.

Wil je de video bekijken gebruik dan het wachtwoord: TergonVideoNovumNetwork

https://vimeo.com/175693401

Er zijn nog geen reacties geplaatst