Novum4Business

Advies

Elk bouwproject doorloopt dezelfde fases.  Ontwerp, technische details, vergunningen aanvragen, werktekeningen maken, vaklieden inplannen, uitvoering. En niet te vergeten calculaties, risico inventarisatie, werkvoorbereiding, aanbesteding… Maar hoe standaard een bouwproject ook lijkt, het vraagt altijd om maatwerk. Dat maatwerk leveren wij. Wij zorgen ervoor dat elke bouwfase volgens standaardplan kan verlopen.

BIM

U kent BIM: Bouw Informatie Model. Een digitale 3D weergave van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. In dit model komen alle gegevens van de afzonderlijke bouwdisciplines samen waardoor een zo compleet mogelijke ketenintegratie mogelijk is.

Klant DNA

Wij willen u de meest optimale klantwaarde bieden. Bij ons gaat conceptueel bouwen daarom nog een stap verder. Wij hanteren een volledig integrale aanpak in conceptueel bouwen. Alle randvoorwaarden, klantwaarden en behoeften, technische specificaties en processtappen worden samengebracht in ons unieke Klant DNA model.
Klant DNA is een integraal concept voor duurzame huisvesting. Op basis van marktsegmenten, producttechnologieën , randvoorwaarden en klantwaarden, wordt het model gevuld. Het resultaat: toekomstbestendige huisvesting in optima forma.

Om een allesomvattende integrale aanpak van bouwprojecten mogelijk te maken, hebben wij dus het Klant DNA model ontwikkeld. Lees hier alles over dit unieke model.

Netwerkorganisatie en bouwadviesbureau

Novum4Business is een netwerkorganisatie en bouwadviesbureau in één. Klantpartnerschap staat centraal in onze dienstverlening. U bepaalt het gebruik, de beleving en de toekomst van een gebouw. Wij zorgen voor de meest optimale oplossingen.