Novum4You

Ontwerp en bouw samen met Novum4You uw nieuwe woning

Het ontwerpen en bouwen van een eigen woning is een uitdagend project.  Wij maken graag de vertaalslag van het huis van uw dromen naar daadwerkelijke uitvoering. Onze experts ondersteunen u, in elke fase van dit project. Met inzet van ons netwerk gaan we met u aan de slag voor het ontwerp van de woning, het uitwerken van de technische details, het aanvragen van vergunningen, het maken van werktekeningen, het bestellen van de benodigde materialen, het bouwen van uw woning en de benodigde kwaliteitscontroles, het opleveren en onderhouden van uw woning. U bepaalt zelf in welke fase u onze ondersteuning nodig heeft. Alleen advies of ook ontwerp, modelleren, uitvoeren: het kan allemaal. Novum4You is expert in elke bouwfase.

Co-creatie

Novum Network maakt van bouwen een feestje door u in dit proces te ondersteunen met onze experts op een wijze die bij u past. Volledige co-creatie in elke fase van het project. U bepaalt zelf in welke fase u onze ondersteuning nodig heeft en hoe die ondersteuning eruitziet. Alleen advies of ook ontwerpen, modelleren, uitvoeren; het kan allemaal. Wij zijn thuis in elke bouwfase.

Werkwijze

Onze werkwijze is transparant en kostenbesparend. U betaalt voor onze diensten wat is afgesproken. Geen verrassingen achteraf. Wij geven u inzicht en zekerheid in de bouwkosten van uw woning. Dit doen we door het bouwproject vooraf – samen met u – goed in kaart te brengen. Zo kunnen we de risico’s tot een minimum beperken en weet u waar u aan toe bent.

Kostenbesparing

Door het bouwtraject vooraf gedetailleerd in kaart te brengen, bespaart u kosten. Omdat we vooraf, tot in detail, de kosten doorrekenen. Als u later besluit om die erker toch te nemen of liever een ander materiaal kiest voor de vloer, kunnen we de kosten hierop aanpassen. Met dat gedetailleerde plan is een goede planning, korte doorlooptijd en efficiënte werkwijze mogelijk. En dat levert aanzienlijke kostenbesparingen op.

Heeft u plannen voor verduurzaming of onderhoud?

De plannen van de overheid voor milieubesparend wonen worden steeds concreter. De afgelopen decennia hebben we teveel gevraagd van de grondstoffen die de aarde ons te bieden heeft. Dat kan en mag zo niet doorgaan. Gasloos wonen wordt in 2023 een feit. De experts van Novum4You komen graag met u tot een duurzaam woonadvies. We inventariseren uw woonwensen en willen graag weten wat uw motivatie en uw budget zijn. Daarna onderzoeken we de technische constructie van uw woning om vervolgens tot een onafhankelijk advies te komen. Voor welke leverancier u uiteindelijk kiest is aan u. Onze expertise ligt in de kwaliteit van het advies.