Nieuwbouw

Zelf een huis laten bouwen

U heeft een bouwkavel weten te bemachtigen en wilt daar een eigen huis op laten bouwen. Er moet een ontwerp gemaakt worden, de technische details moeten worden uitgewerkt, het aanvragen van de bouwvergunning is dan de volgende stap. Is de bouwvergunning definitief dan worden de werktekeningen gemodelleerd en ondertussen gaat u een aannemer uitzoeken zodat de uitvoering kan starten. Een mooi en uitdagend proces van beslissen en oplossen.

Bouwkosten woning transparant

Onze werkwijze is transparant en kostenbesparend. U betaalt voor onze diensten wat is afgesproken. Geen verrassingen achteraf. Wij geven u inzicht en zekerheid in de bouwkosten van uw woning. Dit doen we door het bouwproject vooraf – samen met u – goed in kaart te brengen. Zo kunnen we de risico’s tot een minimum beperken en weet u waar u aan toe bent.

Kostenbesparing op bouwkosten woning

Door het bouwtraject vooraf gedetailleerd in kaart te brengen, kunt u kosten besparen. Omdat we tot in detail de kosten doorrekenen. Vooraf. En als u later besluit om toch die erker te nemen of liever een ander materiaal kiest voor de vloer, kunnen we de kosten opnieuw doorrekenen. Met dat gedetailleerde plan is een goede planning, korte doorlooptijd en efficiënte werkwijze mogelijk. En dat levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Huis renoveren of eigen huis (ver)bouwen

Heeft u plannen om uw eigen huis te laten bouwen of verbouwen? Misschien wilt u uw huis renoveren of verduurzamen. Wij geven u bij elk onderdeel van het bouwproces de gevraagde ondersteuning. Indien gewenst voeren wij het volledige bouwmanagement voor u uit. Volledige ontzorging terwijl ú aan het roer blijft staan.