Kernwaarden

Kernwaarden Novum Network

Integer zaken doen met mensen die je liggen.

Partnerschap met de klant betekent voor ons dat wij de klant centraal stellen. Wij adviseren en of organiseren immers niet voor onszelf. Onze werkzaamheden zijn er op gericht dat de klant de hoogste kwaliteit krijgt. Zaken doen met Novum Network is nooit eenmalig, maar vaak een start van een jarenlange samenwerking. Partnerschap met onze bouw- en adviespartners stelt ons in staat om gebruik te maken van elkaars specialisme en kennis. Door samen te werken met een vaste groep specialisten verbeteren wij onze producten en kunnen we gelijktijdig de kosten laag houden. Ketensamenwerking maakt ons ook flexibel doordat we voor ieder vraagstuk met de juiste partijen aan tafel zitten.

Respect

Wij werken met respect voor de aarde en alles wat daarop leeft.

Het kan niemand ontgaan zijn dat we de aarde in de afgelopen jaren hebben uitgebuit. Denk aan de steeds zwaardere tropische stormen, die nu soms ook zelfs Europa bereiken, de hevige regenval met aardverschuivingen en modderstromen tot gevolg. Of juist de intense droogte, waardoor oogsten mislukken en er schaarste ontstaat op de voedselmarkt. Iedereen heeft hierin een verantwoordelijkheid te dragen. Zo ook Novum Network. Wij pakken deze handschoen op omdat we met elkaar niet alleen het probleem hebben veroorzaakt, maar ook in staat zijn om de oplossing hiervoor te bedenken en te realiseren. Ieder op zijn eigen schaal, maar elke stap in de goede richting is noodzakelijk om het tij te keren.

De klant en zijn wensen staan centraal. Novum Network is door haar innovatieve en integrale manier van werken in staat om bij iedere keuze, de beste oplossing voor de klant en voor het milieu voor te leggen. Praktisch, betaalbaar, maar wel duurzaam.

Transparant

U weet bij ons wat u krijgt en voor welke prijs.

Kwaliteit maakt het verschil. Onze focus ligt daarbij op het behalen van een zo hoog mogelijke kwaliteit binnen het beschikbare budget. In ons transparante proces van zaken doen, weet u altijd wat de kostprijs van ons werk is. En wat onze verdiensten zijn. Door onze verdiensten als vast bedrag op te nemen, zijn wij in staat om zoveel mogelijk kwaliteit te leveren voor uw budget, omdat wij niet hoeven te verdienen aan een goedkoper product of een eenvoudiger advies.

Innovatief

Verzekerd van de kennis van de laatste trends.

Novum Network is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij zijn niet bang om dit direct in te zetten in onze eigen processen en adviezen. Hiermee bent u verzekerd van het neusje van de zalm nog voordat de rest van de markt hiervan gehoord heeft.

Out of the box

Wij denken niet in vakjes of oude gewoontes

Novum Network medewerkers zijn prettige eigenwijze mensen met een uitgesproken mening. Niet dat wij die willen opleggen, maar we stellen kritische vragen om meerdere oplossingen voor te kunnen leggen als wij denken dat daarmee de kwaliteit verbetert. Omdat wij niet denken vanuit vakjes, maar juist vanuit het integrale complete product, kunnen wij u de gevolgen van onze adviezen op bijvoorbeeld het gebruik en/of het onderhoud en de energielasten ook op termijn voorleggen, waardoor u verzekerd bent dat u een goed doordachte keuze kunt maken. Een keuze waar u later zeker geen spijt van krijgt.